Imagini noi cu podul peste Siret, de la drumul expres Braila-Galati. Umbrarescu are 10 instalatii de forat si 200 de muncitori pe santier

5

Drumul Expres Brăila – Galați va reprezenta o opțiune viabilă pentru traficul greu de pe DN22B, oferind o conexiune rapidă între cele două orașe și facilitând accesul la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galați – Tulcea.

În prezent, compania controlata de Dorinel Umbrarescu este angajată în continuarea lucrărilor la o structură extinsă de peste 1,7 km, care include construirea de viaducte peste complexul feroviar și digul de protecție. Un element deosebit de important în această lucrare este reprezentat de un pod suspendat peste Râul Siret, cu o deschidere centrală de 130 de metri și două deschideri secundare de câte 80 de metri. Pentru a realiza această lucrare, antreprenorul a mobilizat 10 instalații de foraj la fața locului, a angajat un total de 186 de muncitori pe întregul șantier și a utilizat 57 de utilaje.

De asemenea, liniile de producție pentru grinzile necesare vor fi mutate de la Adjud la acest șantier. Până în prezent, au fost finalizate lucrări de foraj, armare și turnare pentru 280 din totalul de 900 de piloți estimat, iar se estimează că până la sfârșitul lunii iulie a acestui an va fi finalizată etapa lucrărilor de construcție a infrastructurii peste râul Siret. Această etapă cuprinde următoarele structuri: un viaduct de acces de pe malul drept cu o lungime de 896,42 metri, un pod peste râul Siret cu o lungime de 307,75 metri, un viaduct de acces de pe malul stâng cu o lungime de 447,91 metri și un pasaj peste complexul de cale ferată cu o lungime de 139,14 metri.

Podul de la Siret va fi al doilea cel mai mare pod hobanat din România. Acesta va avea o lungime de 307 metri, cu o deschidere centrală de 130 de metri și două secundare de câte 80 metri.

Licitația a fost câștigată de Asocierea SC SA&PE Construct SRL –  SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, iar valoarea contractului este de 449.425.040,31 de lei, fără TVA.

Proiectul beneficiază de finanțare prin Programul Operaţional Infrastructură Mare și a fost realizat în proporție de 64%, până la momentul actual.

5 COMENTARII

  1. Băi anonim nu spui rău ceea ce spui până la partea cu dacă nu se năștea însă stai prost tare la capitolul gramatică. Știu că e greu dar scrie mai puțin citește de 2 ori și apoi ….

  2. Daca nu se nastea Umbrarescu ,trebuia sa se inventeze unul Ca El . Cred Ca este unul din Cei mai curati imprenditore din Romania. Daca avea Ceva cu ce sal agate, al agatau dementi din Romania

  3. Asta înseamnă o firmă din Rocmânia cu muncitori autohtoni romîni care își respectă angajații vorbesc în cunoștință de cauză am lucrat și eu la o asemenea firmă eram 200 de muncitori și 10tesa pe un tronson de cale ferată….,

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.