Ce spun procurorii dupa perchezitiile de la Maternitatea Bacau

2

Potrivit unui raspuns transmis de Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau pentru Bacau.net, ieri, anchetatorii au facut mai multe perchezitii in biroul medicului ginecolog Ovidiu Balan, de la Maternitatea Spitalului Judetean Bacau.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violare a vieții private, prevăzute de art. 226 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen. (două acte materiale), violare a vieții private, prevăzută de art. 226 alin. (5) C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen. (două acte materiale), și furt, prevăzut de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen.” a transmis Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cercetările sunt în desfășurare, având ca scop colectarea probelor necesare pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele.

Ancheta a fost declanșată în urma unor suspiciuni legate de activitatea medicului Ovidiu Balan, care ar fi realizat înregistrări ilegale ale colegilor. Infracțiunile cercetate includ violarea vieții private și furt. Până la finalizarea procesului, suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 COMENTARII

  1. https://hotnews.ro/iccj-inregistrarile-convorbirilor-telefonice-intre-salariati-sau-intre-salariati-si-angajator-pot-fi-probe-in-litigiile-de-munca-1792638

    „Proba cu înregistrarea unei convorbiri telefonice între un salariat şi un alt salariat sau reprezentant al angajatorului, solicitată într-un litigiu împotriva angajatorului, este admisibilă, chiar dacă înregistrarea a fost efectuată fără acordul şi/sau informarea prealabilă a interlocutorului, cu condiţia asigurării unui just echilibru între dreptul la probă, pe de o parte, şi dreptul la viaţa privată, pe de altă parte, în sensul că încuviinţarea probei trebuie să fie indispensabilă exerciţiului dreptului la probă şi strict proporţională cu acest scop. Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art. 521 alin. (3) din Codul de procedură civilă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 16 septembrie 2024″, potrivit site-ului instanței supreme.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.