Au înșelat trei pensionari cu peste 10.000 de euro. Vezi ce metodă au folosit

0

Polițiștii au depistat două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, comise în dauna unor pensionari din Bacău. Prejudiciul, în valoare de peste 48 000 de lei, a fost recuperat.

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău, cu sprijinul polițiștilor din Buzău și Giurgiu au depistat un bărbat de 47 de ani și o femeie de 38 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune pe raza județului Bacău.
În baza mandatelor de aducere, cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Bacău pentru cercetări.
Din investigațiile polițiștilor a rezultat că bănuiții, în timp ce se aflau în municipiul Bacău ar fi acostat trei pensionari din localitate, cărora le-au comunicat că sunt cadre medicale și în baza unor dosare le vor restitui acestora sume importante de bani din fondul asigurărilor sociale. Sub acest pretext ar fi solicitat și primit de la persoanele vătămate sume de bani cuprinse între 10 000 și 22 000 de lei.
În baza probatoriului administrat cei doi bănuiți au recunoscut faptele comise şi au achitat integral prejudicial cauzat, în valoare de 48.380 lei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.