VIDEO: Imagini șocante de la adăpostul de câini din Moinești

1

Mai multi voluntari, care lupta pentru protectia animalelor, aduc acuzatii grave primariei din Moinesti.

Voluntarii sustin ca 40 de caini traiesc ca intr-un lagar in centrul de ecarisaj aflat in grija autoritatilor locale. Voluntarii au filmat cum bietele animale sunt chinuite intr-un mod barbar. Primaria neaga aceste acuzatii si spune ca totul este legal :

Viorel Costea, purtator de cuvant primaria Moinesti: „Noi i-am capturat dupa ce am indeplinit sarcinile DSV si politia animalelor, inclusiv aducerea unui medic veterinar cu contract… Din punctul meu de vedere, ce se intampla acolo e legal.”

In imaginile surprinse de voluntari se vede cum un angajat al centrului de ecarisaj cara un caine mort cu o roaba plina cu apa si il arunca intr-un container. Un alt caine agonizeaza pe asfalt, in timp ce afara ploua, iar intr-un alt colt zeci de caini stau unii peste altii, fara niciun adapost.

LAGĂRUL DE LA MOINEŞTI! DISTRIBUIŢI!

Posted by Daniel Nicolăină on Tuesday, October 27, 2015

1 COMENTARIU

  1. Vinovati sunt cei care reprezinta ONG-ul vier froten, pentru ca au blocat legea 258/2013 si din punctul meu de vedere astia trebuie pusi in fata plutonului de executie pentru crime impotriva umanitatii . Ei sunt vinovati pentru toate crimele si atrocitatile facute de maidanezii din romania .

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.