Actiune a politistilor bacauani, pentru prevenirea victimizarii prin accidente rutiere

1

62 de pietoni, care traversau strada neregulamentar, au fost depistați de polițiști în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, ce s-a desfășurat în municipiul Bacău, la data de 15 octombrie. În total polițiștii au constatat 150 de abateri de la normele rutiere, au reținut 5 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

             Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat, la data de 15 octombrie a.c., în municipiul Bacău o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.

S-a acționat în principal pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor frecvent generatoare de accidente rutiere (pietoni, modul in care sunt respectate normele privind acordarea priorităţii şi respectarea regimului legal de viteză).

Polițiștii au constatat 150 de abateri de la normele rutiere și au aplicat tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30 930 de lei.

Astfel s-au dispus măsuri de sancționare contravențională față de 62 de pietoni, care au fost depistați în timp ce traversau neregulamentar arterele rutiere. 27 de conducători auto au fost sancționați contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

De asemenea, polițiștii au constatat trei infracțiuni la regimul circulației rutiere, au reținut 5 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

1 COMENTARIU

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.