AG Weinberger va concerta duminică în cadrul Theaterstock. Cunoscutul bluesman cântă în Bacău sub sloganul „1st Blues GetTogether”

0

Teatrul Municipal „Bacovia” invită publicul Festivalului Internaţional de Artele Spectacolului „Theaterstock”, duminică, 9 august, de la ora 22.30, la o întâlnire – eveniment, cu AG Weinberger & George Baicea Band. Cunoscutul artist, promotor al blues-ului american în România, va oferi spectatorilor Theaterstock, împreună cu prietenii săi muzicieni, o seară cu „strălucire sonoră şi generozitate creativă”, care se va derula sub sloganul „1st Blues GetTogether”.

Evenimentul este „o invitaţie la măiestrie şi virtuozitate, întocmai cum îi stă bine Blues-ului bine cântat”. A.G. Weinberger si-a dorit sa devina chitarist de rock’n’roll de la vârsta de zece ani, la 16 ani a câştigat primul onorariu ca muzician, la 31 de ani, ]n 1996, a concertat prima dată în America iar în 2007 a fost selectat pentru Premiile Grammy. Chitaristul va concerta pentru a doua oara pe scena Teatrului „Bacovia”, pretul unui bilet fiind de 40 lei.

 

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.