Nu a oprit la STOP si a provocat un accident cu victima

0

La intersectia str.Bucium cu str.Venus din mun. Bacău la data de 14.12.2014, în jurul orelor 12.00, în timp ce o persoană de sex feminine de 55 ani, domiciliata în mun. Bacău, conducea autoturismul proprietate pe str. Venus din mun. Bacău, ajungând la intersectia cu strada Bucium nu a respectat semnificatia indicatorului OPRIRE, intrand in coleziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 47 ani, care circula pe strada Bucium.

În urma coliziunii a rezultat vatamarea unei persoane ce se afla în autoturismul care circula regulamentar fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, contuzie hemitoracica dreapta cu fisuri, arcuri axiale C4 si C5 drept.

Conducatorii auto implicati în accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările efectuându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.