A condus băut și a intrat cu autoturismul într-un pom de pe marginea drumului

0

Polițiștii din comuna Motoșeni au fost sesizați la data de 14.11.2014, în jurul orei 17.00, despre faptul că pe DJ 243 B, între localitățile Gura Crăiești și Motoșeni, a avut loc un accident de circulație cu victimă.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din comuna Motoșeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 243 B, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a părăsit carosabilul și a intrat in coliziune cu un copac aflat pe partea dreapta a drumului.

In urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni la nivelul feței și a primit ingrijiri medicale la fața locului.

Acesta emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Polimed Podu Turcului, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.