A dat cu masina inapoi si a lovit doi biciclisti

0

La data de 04.06.2014, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime, în comuna Mănăstirea Caşin.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezulatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Pîrgăreşti, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism pe D.J. 115 A, din comuna Mănăstirea Cașin, a surprins și accidentat 2 biciclişti, care circulau regulamentar.

În urma evenimentului rutier cei doi bicicliști de 29 și 42 de ani au fost trasportaţi la Spitalul Oneşti, unde au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea lor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de de 0,28 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul Onești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sectorul de drum pe care s-a produs evenimentul este intersecţie, carosabil uscat, asfaltat    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.