Elevul din Bacau disparut in data 2 aprilie a fost gasit mort in raul Bistrita

6

Andrei Cobuz a disparutin conditii suspecte de acasa miercuri, 2 aprilie 2014. Disparitia sa a fost anuntata de parinti in cursul noptii de miercuri. Andrei, elev in  clasa a XI-a la Colegiul National “Vasile Alecsandri” Bacau, era olimpic la informatica.

Parintii le-au spus politistilor ca si-au vazut fiul ultima data in ziua disparitiei, atunci cand a plecat de acasa in jurul orei 13.30, fara bani sau alte bunuri asupra sa.

andrei_cobuzandrei_cobuz_bacau_1andrei_Cobuz_bacau

“Tanarul este cunoscut ca o persoana foarte linistita, care nu avea devieri de comportament si care nu a creat pana acum probleme parintilor. Conform procedurii, elevul a fost dat in urmarire nationala, politistii bacauani desfasurand, totodata, cercetari pentru a stabili in ce conditii a disparut tanarul, in vederea identificarii acestuia”, a declarat vineri, pentru Mediafax, responsabilul mass-media din cadrul Politiei Judetene Bacau, Mariuca Samson.

Corpul neinsufletit al lui Andrei a fost gasit de un paznic, în dreptul Uzinei Electrice 2 de la Lilieci, judetul Bacau. Iniţial, băiatul a fost recunoscut după haine, ulterior, a fost găsit şi buletinul său.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

6 COMENTARII

  1. Prea putin conteaza cine este de vina. Ceea ce conteaza este faptul ca el a trecut de partea cealalta. Tot ceea ce putem face este sa ne rugam ca pacatul sau sa fie iertat si sa isi gaseasca linistea. Dumnezeu sa il ierte si sa le dea puterea parintilor sa treaca peste.

  2. Andrei,ai plecat mult prea devreme dintre cei vii, ti-ai lasat parintii si fratiorul zdrobiti de durere si nu ai spus nimanui ce te apasa, ce te framanta…ai lasat multe intrebari fara raspuns.
    Odihneste-te in pace si poate-l vei intalni pe colegul tau, Antonio, acolo unde te-ai grabit sa ajungi.
    Condoleante familiei si sa va intareasca Dumnezeu pentru a putea avea grija de fratiorul cel mic al lui Andrei.

  3. doamne tare rau ami pare un copil asa tanar ai vedeam pozele prin oras cand era disparut ma gandeam mereu ce i s-ar fi putut intampla dar nu ma asteptam la asa veste.dumnezeu sa-l odihneasca in ceata lui de ingeri!

  4. Bai prostilor cum sa invinuiti parintii lui Andrei care sunt distrusi de ceea ce s-a intamplat??? Baiatul era major,si ce vroiati sa faca parintii??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.