Despre designul noilor colectii de coperti pentru albume foto de nunta

0

album_nuntaProfitam de acest inceput de an 2014, de acest prim trimestru, cat inca sezonul nuntilor nu a inceput, pentru a promova cateva colectii de albume foto digitale de nunta.  Potrivite unor stiluri variate, aceste albume se pot concepe spre a se potrivi unor segmente cat mai diversificate de clienti. Ca si fotografi, privim deseori aceste optiuni prin prisma dimensiunilor si copertii – aceste prime doua aspecte nu pot sa fie deloc neglijate. O serie variata de albume foto digitale de la PhotoFuji ne pot veni in ajutor.

Sub sloganul sau deviza „designul tau, coperta ta” , se scoate in evidenta importanta exprimarii personalitatii, identitatii sau viziunii artistice prin intermediul unei incredibile  coperti – daca la o prima vedere credem ca totul se rezuma la material si culoare, s-ar putea ca in urma unei analize mai amanuntite sa observam ca nu e chiar asa. O multime de factori se imbina, in diferite proportii, spre a da un anumit rezultat final. Este, astfel, necesar sa amintim importanta:

– materialului pentru coperta de album foto: piele naturala, piele ecologica, hartie foto; in diverse culori si nuante

– culoarea predominanta sau combinatia de doua sau mai multe culori/nuante

– textura acesteia

– imaginile utilizate, inserate fie in centru, in partea superioara, inferioara sau laterala a copertii frontale. Ele pot fi de diverse marimi, color sau alb negru.

– fonturile utilizate – ele redau cel mai adesea numele proaspetilor miri si data casatoriei; alteori, insa, se opteaza doar pentru  initialele acestora.

Astfel, se pot alege atat design-uri presetate, din diverse colectii, fie se pot dezvolta noi variante de albume foto de nunta. Ele pot sa reflecte un anumit stil, o directie – moderna, contemporana, clasica, avantgardista…iar lista poate sa continue.  Alte lucruri de care trebuie sa tinem cont in configurarea unor astfel de albume mai sunt – formatul, tiparul, machetarea si accesoriile. Pentru un rezultat optim, e recomandat ca toate aceste puncte sa fie abordate in ordinea sugerata de studiourile de specialitate, respectandu-se specificatiile tehnice ce pot sa difere de la situatie la situatie. Fa ca aceste evenimente sa fie cu adevarat ceva de neuitat prin intermediul unor albume foto digitale deosebite – click aici pentru mai multe detalii si consultanta in realizarea unor asemenea produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.