Băieţelul de trei ani din Bacău, intoxicat de la pastilele pentru şobolani, a murit noaptea trecută

0

Băieţelul de trei ani din Bacău, intoxicat de la pastilele pentru şobolani, a murit noaptea trecută. Copilul a fost în tot acest timp în comă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. El, dar şi cei trei fraţi ai săi, au fost internaţi la începutul acestei săptămâni.

Mama copilului a declarat, sfâşiată de durere:” Va dati seama ce-am simtit, ce simte o mama cand isi pierde copilul. Asa, parca mi-o dat o sageata pe inima, mi-o rupt inima de tot. Toata viata nu mai sunt buna de nimic.”

Cei patru copii, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 13 ani, s-au intoxicat cu otravă pentru şobolani luni seara. Tatăl lor a adus mai multe pastile pe care le-a pus în diferite locuri din casă, în speranţa că va scăpa de rozătoare. La scurt timp însă, celor patru micuţi a început să li se facă rău şi au fost internaţi.

Bogdan, unul dintre fraţii copilului mort, s-a simţit si el foarte rău şi a povestit reporterului: „Ti s-a facut rau? Da. Cum ti s-a facut rau? Am inceput sa vomit. Te-au adus la spital? Da. Si ce-au spus doctorii? Au spus ca-s un pic ametit si mi-a pus branula si mi-am revenit. ”

Cel mai rău a fost băieţelul de trei ani, care s-a aflat în tot acest timp în comă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el, iar noaptea trecută a decedat.

Medicul pediatru Aurelia Taga a explicat situaţia medicală :” A fost mai tot timpul in coma. In ultima perioada a avut insuficienta de organe multiple”.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău a deschis o anchetă în aceat caz.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.