Cinematograful Orizont din Bacau va fi reabilitat. Conextrust expertizeaza tehnic imobilul

3

cinema orizont bacau - pthAutoritatile bacauane par decise sa atace frontal problema Cinematografului Orizont, dupa ce acesta a fost lasat de izbeliste ani de zile. Astazi, cinema-ul de odinioara a devenit un spatiu sordid, in care proiectiile cinematografice sunt istorie.

Conform unui anunt publicat pe portalul de achizitii publice SEAP, municipalitatea Bacau a incredintat societatii Conextrust un contract in suma de 45.000 de lei, in vederea realizarii studiului de fezabilitate privind modernizarea cinematografului. Contractul a fost incredintat in urma cu aproximativ o luna si este de asteptat ca in prima parte a anului viitor Conextrust sa vina cu o solutie tehnica privitoare la reabilitarea obiectivului.

Primaria Bacau a preluat cinematograful Orizont de la Regia ”Romania-Film” in octombrie 2010, exact in urma cu 3 ani. La momentul respectiv, viceprimarul Dragos Luchian sustinea ca odata cu modernizarea cinematografului, in imobil ar putea fi instalate birourile Directiei de Impozite si Taxe Locale. Timp de 3 ani, cladirea nu a intrat in preocuparile edililor bacauani, devenind adapost pentru oamenii strazii.

3 COMENTARII

  1. pai la ce sa mai faca cinematograf?……au facut malluri!
    ….si ce ne am face fara birouri de taxe si impozite?……asta e viitorul luminat al omeniri…..taxe ,impozite,tva-uri,accize ,biruri,si multe altele……..
    doar pentru plebe…….resdtul platesc la paretid…….
    dar si cand se vor trezi robii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.