Accident la intersectia strazii Bacovia cu Tipografilor. Un barbat a ajuns la spital.

1

IMG_3534La data de 26.09.2013, în jurul orei 13.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia străzii George Bacovia cu strada Tipografilor, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetării la faţa locului, s-a constatat că în timp ce numitul P.Narcis, de 55 ani, domiciliat în Bacău, conducea un autoturism pe strada Tipografilor, la intersecţia cu strada George Bacovia, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de B. Adina, de 34 ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei de pe locul din dreapta faţă, din autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani,  P. Maria, de 77 ani, din Bucureşti, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău unde a rămas internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Am stat in zona si astfel de accidente se petreceau destul de des .Soferii care veneau de pe Tipografil nu acordau prioaritate cu mentalitatea „ca doar n-o sa treaca chiar acuma o masina” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.