Raliul Moldovei Cotnari a inceput cu prezentarea echipajelor. Bacaul se bate la titlu prin Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu

0

raliul_moldovei (16)Raliul Moldovei Cotnari (Bacau) a inceput. Joi seara, competitia a debutat cu prezentarea celor mai importante echipaje inscrise in competitie. A treia editie a raliului conteaza pe o prezenta semnificativa, de 35 de echipaje. Intre ele si cele mai importante din campionatul national de raliuri. Bacaul se bate la titlul categoriei doua roti motrice prin echipajul Adrian Raspopa – Catalin Grigoriu. Cei doi au fost aclamati la scena deschisa in momentul prezentarii. Raliul propriu-zis va incepe vineri cu proba speciala regina a competitiei, PS Pambac in lungime de 26 km, in zona petrolifera de la Moinesti. In aceeasi zi, dupa amiaza, pista de karting Speed Park va gazdui o superspeciala retransmisa de importante posturi TV de profil. 

Cele mai importante echipaje inscrise in Raliul Moldovei Cotnari Bacau au „defilat” joi seara pe rampa de sosire amenajata in vecinatatea hotelului Decebal. Cea de-a treia editie a raliului fanion al Moldovei va debuta vineri, cu o proba speciala „monstru”, in lungime de peste 26 de kilometri. Aceasta va avea loc in zona Moinesti, intre sondele OMV Petrom, loc de traditie a evenimentului motorsport organizat in judetul Bacau.

Momentul cel mai fierbinte al prezentarii echipajelor s-a consumat in momentul in care Citroen-ul DS3 R3T al echipajului bacauan Raspopa – Grigoriu a urcat pe rampa de prezentare. In uralele catorva sute de bacauani, cei doi echipieri au dat asigurari ca se vor bate pana la capat in etapa de casa. Echipajul fanion al Bacau Rally Team conteaza in cursa pentru titlul national la clasa doua roti motrice, unde Raspopa si Grigoriu vor lupta impotriva echipajului campion en-titre, Alexandru Filip – Bogdan Iancu (Renault Clio R3). Cei doi piloti au fost salutati de cateva zeci de motociclisti apartinand clubului Moldavia Bikers, veniti in centrul Bacaului pentru a participa la prezentarea echipajelor din Raliul Moldovei Cotnari Bacau.

La startul raliului s-au prezentat echipaje vedeta ale campionatului national, dupa cum asigura principalul organizator al competitiei, pilotul Adrian Raspopa, intr-o conferinta de presa derulata in preziua prezentarii. Astfel, vor lua startul in probele speciale programate in judet piloti precum Francois Delecour, Valentin Porcisteanu, Dan Girtofan, Marco Tempestini, Bogdan Marisca sau Edwin Keleti.

Vineri dupa-amiaza, dupa consumarea primelor speciale, circuitul de karting Speed Park va gazdui o proba superspeciala ce se anunta, de pe acum, un succes de proportii, circuitul revenind dupa 2 ani intre probele de gala ale raliului. Superspeciala va incepe la 16.45, urmand a fi transmisa in direct de posturi de profil sportiv. Sambata, concurentii vor mai avea de parcurs 8 probe speciale in lungime totala de 72,54 kilometri. La finalul ambelor zile de concurs, incepand cu ora 20:00, pe scena de langa Prefectura din Bacau vor canta formatiile Compact, Crush si Alexandra Ungureanu.

[nggallery id=92]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.