A lovit mortal un pieton si a fugit de la locul faptei

0

La data de 01.09.2013, în jurul ore 03.00, polițiștii au fost sesizaţi că pe DN 12 A, în localitatea Târgu Trotuș, s-a produs un accident de circulație în care o persoană a decedat iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Din cercetarea la fața locului, s-a stabilit că în timp ce Cornel B. de 37 de ani din Târgu Trotuș, se deplasa pe marginea părții carosabile în calitate de pieton, a decedat după ce a fost lovit de un autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat în jurul ore 11.00,  pe conducătorul auto, Petruț I. de 25 de ani, care se afla la domiciliul lui din aceeași localitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,29mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Onești, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și consum de băuturi alcoolice după producerea unui accident cu victimă.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentat Judecătoriei Onești, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.