Bacau.NET, site-ul de stiri nr.1 pe parcursul week-end-ului Romanian Top Hits. Carla’s Dreams si Inna, marii castigatori ai festivalului

0

LogoPreview9000 de vizitatori unici a contabilizat portalul de stiri Bacau.NET in cele doua zile de Romanian Top Hits (2-3 august), numar ce transforma Bacau.NET in cel mai accesat site in week-end-ul festivalului. Recordul de „unici” a fost inregistrat sambata, 3 august, cand peste 5000 de cititori au accesat adresa www.bacau.net, numarul total de afisari depasind cifra 10.500. Duminica portalul de stiri s-a mentinut la inaltime, contabilizand peste 2500 de vizitatori unici. Numarul cititorilor care au accesat site-ul Bacau.NET, pe parcursul week-end-ului, se ridica la peste 11.000.

Materialele privitoare la festivalul RTH 2013 – articole, fotografii, inregistrari video – au beneficiat de o audienta record pe I LOVE Bacau, cea mai mare comunitate de bacauani de pe reteaua de socializare Facebook. Mii de bacauani au accesat imaginile/inregistrarile cu vedetele preferate ce au cantat la RTH, impartind cu generozitate comentarii, like-uri si share-uri. Pe parcursul week-end-ului RTH 2013, pagina I LOVE Bacau a depasit borna de 28.000 fani, reconfirmandu-si astfel statutul de nr.1 in reteaua de socializare amintita.

Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 a fost prezentată de Mc NiNO, JO (Ioana Anuța), impreuna cu Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul a avut 18 castigatori. Premiul anului a fost castigat de CARLA’S DREAMS feat. INNA cu deja ultracunoscutul hit „Pohui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.