Show aviatic in Bacau dedicat centenarului Aeronauticii Militare. Vezi toate detaliile evenimentului

0

Băcăuanii sunt așteptați pe 6 iulie 2013 la un spectacol aviatic organizat de Flotila 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu” Bacău  în parteneriat cu Instituția Prefectului – județul Bacău, Consiliul Județean Bacău, Primăria Municipiului Bacău și S.C. AEROSTAR S.A., un miting aerian dedicat centenarului Aeronauticii Militare Românești.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate la sol și în zbor aeronave din înzestrarea Forțelor Aeriene Române și ale operatorilor civili. Ceremonialul militar și religios se va desfășura cu începere de la ora 10.00 și va fi urmat de evoluțiile aeriene ale aparatelor de zbor. Un exercițiu demonstrativ cu participarea parașutiștilor militari, salturile cu parașuta și concursurile pentru copii fac parte din programul pregătit de organizatori.

Accesul în zona destinată evenimentului se va face prin strada Condorilor (AEROSTAR SA), cu începere de la ora 09.00. Jurnaliștii interesați de eveniment sunt așteptați la aceeași oră la sediul Flotilei 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Şerbănescu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.