Primaria Bacau da 65.000 lei pentru organizarea Raliului Moldovei, editia a treia

0

Municipalitatea va contribui cu 65.000 de lei la organizarea celei de-a treia editii a Raliului Moldovei in Bacau. Suma a fost aprobata la ultima sedinta ordinara a Consiliului Local (CL), cand alesii au girat prin vot parteneriatul dintre municipalitate si Asociatia „Rally Spirit” din Onesti. Bugetul total al competitiei se cifreaza la aproape 275.000 de lei, din care peste 203.000 lei vor fi suportate de Consiliul Judetean Bacau, iar restul de 5850 lei vor reveni asociatiei sportive amintite.

Raliul va fi organizat in toamna acestui an (13-14 septembrie), organizatorii contand pe atragerea a cel putin 10.000 spectatori pe probele speciale ale competitiei. Punctele de interes ale competitiei vor fi scena de prezentare a echipajelor, postata in fata Prefecturii; parcul inchis din fata hotelului Decebal; parcul de service care va fi amplasat in parcarea Arena Mall.

Bacaul a revenit in calendarul campionatului national de raliuri in 2011, cand in octombrie a fost organizata etapa Raliului Moldovei in municipiu si imprejurimi. In 2012, editia a doua a raliului a fost „plasata” in primavara, in plina campanie electorala pentru alegerile locale.  A treia editie (2013) isi reia locul in calendar, organizarea ei fiind mutata in toamna, ca la prima editie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.