Hrebenciuc despre Basescu:”Sunt convins că în foarte multe lucruri e bine intenţionat. Lucrurile pe care le face pentru România în lume, le face bine şi le face cu sufletul.”

0

Viorel Hrebenciuc l-a reevaluat pe Traian Basescu in emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV. Liderul PSD spune  că preşedintele este bine intenţionat în foarte multe privinţe, iar lucrurile pe care le face pentru România în lume le face bine şi le face cu sufletul. Declaraţia a fost făcută în emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV
„Sunt convins că în foarte multe lucruri e bine intenţionat. Că le face rău, e alt subiect. Lucrurile pe care le face pentru România în lume, le face bine şi le face cu sufletul. Nu putem contesta chestiunea asta”, a spus Hrebenciuc.

Întrebat de ce Băsescu a reuşit să-şi bată joc de România, Hrebenciuc a răspuns: „Nici guvernările nu l-au ajutat. Faptul că guvernele au eşuat lamentabil l-a afectat direct”.

Hrebenciuc este de acord cu coabitarea dintre preşedinte şi premier, dar spune că Traian Băsescu este în continuare adversarul său politic: „E adversarul meu şi al partidului din care fac parte. Sunt de acord cu coabitarea, dar n-am fost artizanul ei nici o clipă”.

Sursa: realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.