A lovit o tanara dupa ce a consumat alcool si a fugit de la locul accidentului

0

La data de 10.04.2013, în jurul orei 09.30 V. Dumitru, de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arcadie Şeptilici din municipiul Bacău, a efectuat manevra de întoarcere în intersecţia cu strada Alexandru Piru, nu s-a asigurat și a acroșat-o pe G. Elena, de 18 ani, din comuna Mărgineni, care se afla pe trotuar în colţul intersecţiei.

După producerea impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiștilor. Acesta s-a deplasat cu autoturismul în municipiul Bacău și l-a introdus în garajul proprietate personală, după care a plecat de la domiciliu.

La mai puțin de o oră de la producerea evenimentului V. Dumitru a fost depistat de către polițiști pe strada Arcadie Şeptilici. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat  concentraţia  de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima evenimentului rutier a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Bacău, fără a fi necesară internarea sa.

Atât conducătorului auto cât și victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o concentrație ami mare de 0,80g/l alcool pur în sânge, vătămare corporală din culpă și părăsirea  locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.