O prostituata din Buhusi i-a furat unui client 14 mii de euro

0

O tanara de 19 ani din Buhusi, cunoscuta pentru prostitutie, este acuzata ca i-a furat unui client suma de 14 mii de euro. Fiind, probabil, concentrat asupra actului sexual, barbatul nu a observat ca tanara i-a furat portofelul.

Cerasela L. este acuzata de furt, prostitutie si fals privind identitatea, intr-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani. In rechizitoriul prin care s-a finalizat urmarirea penala, se arata ca la data de 15 august 2012, fata se afla „la treaba“ pe centura municipiului Focsani. In jurul orei 17.00, un client i-a solicitat serviciile si au stabilit ca pret suma de 50 de lei. S-au deplasat impreuna intr-o livada din zona de nord a municipiului si, in timpul actului sexual, fata i-a sustras din pantaloni, portofelul in care partea vatamata sustine ca avea 13.900 de euro. Se pare ca suma este confirmata si de invinuita, care a recunoscut ca o parte din bani i-a dat mamei sale, cu o alta si-a cumparat o masină, iar impreuna cu prietenul ei si-a cumparat diferite obiecte electronice, printre care o plasma si o statie muzicala.

Cerasela va mai fi judecata si pentru prostitutie, dar si pentru fals privind identitatea. Anchetatorii sustin ca sunt probe care duc la concluzia ca in perioada martie-noiembrie 2012, tanara si-a castigat principalele mijloace de existenta din practicarea prostitutiei. La data de 22 septembrie 2012, fiind depistata de politisti, aceasta a declarat o alta identitate, ea dand numele surorii sale minore. A fost condusa intr-un centru pentru minori, iar ulterior s-a constatat ca este majora si poarta alt nume.

Sursa:  monitorulvn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.