Egal la startul returului in Liga Nationala de handbal masculin

0

handbal stiinta potaissaDespartite de golaveraj la finalul turului, Stiinta Municipal Dedeman Bacau si Potaissa Turda au remizat in primul derby din partea a doua a campionatului. Meciul disputat sambata la pranz la Sala Sporturilor a reflectat o egalitate perfecta pe tabela, ambele reprize incheindu-se cu acelasi scor pentru rezultatul final de 28-28 (14-14). Echipele au alternat la conducere iar ultimele minute au fost dramatice, fiecare formatie trecand pe langa victorie. In ultima secunda de joc, goal-keeper-ul Stiintei, Szilveszter Liskai, a avut o parada de senzatie si a salvat un punct blocandu-l pe Pavel, ramas singur pe semicerc.

 

Cu doar o saptamana in urma, intr-un joc de verificare desfasurat in cadrul Cupei Ligii Profesioniste de Handbal, Stiinta Bacau s-a impus in fata Potaissei Turda cu 36-28 (16-14). In urma remizei din etapa a XII-a a Ligii Nationale de handbal masculin, cele doua echipe au acumulat 17 puncte si se mentin pe podiumul campionatului intern.

Stiinta Municipal Dedeman Bacau: Tevzadze, Liszkai – Bondar (8), Rotaru (5), Georgescu (4), Da Silva (3), Ghita (3), Paunica (3), Dospinescu (1), Voica (1). Antrenor: Eliodor Voica.

 

Pentru handbalistii bacauani urmeaza o deplasare la Energia Pandurii Targu Jiu, programata pentru miercuri, 6 februarie. Duminica, 10 februarie, Stiinta va debuta in grupele Cupei EHH, primind vizita francezilor de la HBC Nantes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.